Okul Müdürümüz Ahmet Can ASRAĞ göreve başladı

Okul Müdürümüz Ahmet Can ASRAĞ göreve başladı.

Peygamberler şehri Şanlıurfamızın güzide bir mahallesi olan Boyderede göreve başlamanın heycan ve mutluluğunu yaşamaktayım. Beni bu göreve layık gören Başta Sayın Valimize ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkürlerimi arz ediyorum.

Boydereye, boyderenin aziz insanlarına, istikbalimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize şimdiye kadar hizmet etmiş bütün öğretmen ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Şimdi inşaatı tamamlanmış yeni okulumuzda kurumsallaşarak, eğitimin içeriğini daha nitelikli hale getirerek daha büyük hedeflere ulaşmalıyız. İlkokul ile birlikte mahallemizde ilk defa hizmet verecek ortaokulumuzunda eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için de çok çalışmalıyız.

Yolumuz ilim yolu, dilimiz sevgi dili olsun.. Hep birlikte başaracağımız bir çok projemiz olacak inşallah.

Rabbimden vatanımıza, değerlerimize bağlı öğrenciler yetiştirebilmemiz için hayırlı muvaffakiyetler diliyorum...

Etiketler :Ahmet Can ASRAĞ,